De Groene Weg slager worden?

Aangenaam kennismaken!

Wij gaan graag in gesprek met ondernemers die nadenken over een toekomst in de groeimarkt die biologisch vlees heet! Bij De Groene Weg bent u verzekerd van ondersteuning vanuit een stabiele organisatie met een onderscheidende positie in de markt.

De Groene Weg presenteert het publiek in haar 12 slagerijen ‘een andere kijk op vlees’. Klanten maken kennis met ’t goede leven. Met mooie, verse en 100% biologische vleesproducten en een eigentijdse presentatie zetten we onze hele keten in ’t zonnetje. Van boer tot bord.

Groeimarkt

Biologisch vlees is een ware groeimarkt. De consument van vandaag is meer en meer geïnteresseerd in duurzaam geproduceerde voeding. Milieuvriendelijkheid en dierenwelzijn vormen belangrijke issues en zijn doorslaggevende beweegredenen binnen het koopgedrag. Men is onder meer daarom op zoek naar transparantie en eerlijkheid in het hele productieproces. Volgens de Monitor Duurzaam Voedsel stegen de uitgaven aan duurzaam geproduceerd voedsel de afgelopen jaren dan ook met ruim 25%, terwijl die aan conventioneel voedsel licht daalden. Biologische voeding vormt het grootste aandeel in die groei.

Volop in beweging

De Groene Weg slagerijformule is volop in beweging! In de 13 winkels wordt aan het publiek een eerlijk verhaal verteld vol passie over de 100% biologische producten waarbij klanten letterlijk de hele keten zien. Daarin wordt écht samengewerkt van boer tot bord en daar zijn we trots op. Men weet zo exact waar het vlees vandaan komt en hoe de dieren worden gehouden. Smaak en kwaliteit staan daarnaast altijd op nummer één. Als 'ketenregisseur' en met deze positionering zijn we onderscheidend in de markt en bieden we de klant van nu antwoorden op de laatste voedingstrends. En daar liggen veel kansen voor u als ondernemer!

Onlangs presenteerde De Groene Weg een vernieuwde huisstijl die nog beter past bij waar de formule voor staat en bij het geluk in de hele keten. Met nieuwe kleuren en een nieuwe slogan: voor 't goede leven. We steken de formule daarmee in een nieuwe jasje. In ons op 1 oktober geopende nieuwste paradepaardje in de Markthal Rotterdam kan men zien hoe dat eruit ziet!

Met dit nieuwe concept focust De Groene Weg zich sinds kort bovendien naast slagerswinkels eveneens op biologische- en boerenmarkten.