NL
en
Menu

Als afnemer met ons samenwerken

Hoogwaardig biologisch vlees
Maatwerk
Samenwerken voor lange termijn

De (op een na) grootste leverancier van Europa zijn biedt volop kansen. Voor boeren én voor producenten en retailers. Wij slachten vijf dagen per week. Dat kunnen maar weinig partijen zeggen als het over hoogwaardig biologisch vlees gaat. We beschikken hierdoor over grote volumes en zijn in staat om maatwerk te leveren. Met ons sterke logistieke netwerk – met vaste vervoerspartners door heel Europa – kun je als partner vertrouwen op een snelle en efficiënte levering. Ons bevlogen team staat dagelijks voor je klaar!

Afnemers
Altijd eeneerlijke prijs!
Samenwerken voor de lange termijn

Samenwerken op de lange termijn heeft voordelen voor boeren én voor afnemers. Het is de continue wisselwerking in de keten die de markt de kans geeft om in evenwicht te groeien. Afspraken voor de lange termijn met retailers en producenten betekenen voor onze boeren dat ze een gegarandeerde afzet hebben voor hun vlees, met stabiliteit en rust voor mens en dier als gevolg. Die garantie geldt andersom ook voor retailers en producenten. Die profiteren van constante beschikbaarheid, stabiele prijzen en gegarandeerde kwaliteit.

Groenbezig!
Hoogwaardig biologisch vlees

De merkproducten die onze afnemers met ons biologische vlees produceren, worden dagelijks gekocht door grote groepen consumenten. Die vragen om het lekkerste vlees. Daarom ligt onze lat voor kwaliteit op het hoogste niveau. Wij werken met de volgende kwaliteitsstandaarden:

  • BRC-certificering voor voedselveiligheid
  • Skal-certificering voor EU-biologisch keurmerk
  • IFS-certificering voor product- en procesconformiteit
  • F-trace voor traceerbaarheid van het dier
Symposium
Kennis van de markt

Met meer dan veertig jaar ervaring in deze prachtige markt, weten we waar we over praten. Zien we kansen en ruimte voor groei en kunnen we daar op het juiste moment op anticiperen. Best belangrijk als je als boer aan de vooravond van een langdurige omschakeling staat. We zijn er trots op door de markt als autoriteit op het gebied van biologisch vlees te worden gezien. We delen onze kennis dagelijks, zodat de markt – van boer tot consument – daarvan profiteert.

 

Benieuwd naar wat er komt kijken bij samenwerken met De Groene Weg? Met een aantal afnemers werken we al decennia samen. Lees hun ervaringen hieronder.

Onze partners aan het woord
John, Virgil, Ron, Salesteam de Groene Weg
Contact

Heb je vragen of wil je sparren over een mogelijke samenwerking? Neem gerust contact met ons op!

John Cornelissen – Sales Manager
john.cornelissen@degroeneweg.nl 

Virgil van der Kroft – Sales Manager
virgil.van.der.kroft@degroeneweg.nl 

Ron Lenferink – Commercieel directeur
ron.lenferink@degroeneweg.nl

Nieuws