Bio winkel awards

De Groene Weg slagerijen zijn in de race voor beste bio slagerij van Nederland

Stem ook op jouw favoriete winkel en maak kans op een bio cadeaupakketVoor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Het brede biologische assortiment, de kennis van de winkelier en zijn personeel, de innovaties in het assortiment en de persoonlijke aandacht voor de klant, zijn elementen waar de branche echt het verschil maakt en waar de deelnemende winkels op beoordeeld worden. Ook onze winkel dingt in deze Biowinkel Awards mee naar de beste bio slagerij van Nederland.

Bij de biologische slagerij kun je met een goed gevoel jouw biologische vlees kopen. Niet alleen omdat de medewerkers je precies kunnen vertellen waar het vlees vandaan komt, maar ook omdat je zeker weet dat de dieren een goed leven hebben gehad. Alle producten zijn namelijk 100% biologisch. Dit maakt de biologische slagerij het omfietsen waard! Ook Bert is trots op zijn biologische slagerij en dingt daarom mee naar de beste bio slagerij van Nederland. Naast beste bio slagerij kent de Biowinkel Awards nog 5 categorieën: beste bio groente- en fruitafdeling, beste bio broodafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio kaasafdeling en beste bio drogistafdeling.

Beoordeel jouw favoriete bio winkel

Vanaf begin januari kunnen klanten van de Groene Weg Apeldoorn naar de site www.biowinkelawards.nl gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst laat je daar weten hoe je jouw favoriete winkel beoordeeld. Iedereen die een review invult maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket. De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er 1e, 2e of 3de in een categorie worden. In totaal zijn er dan 18 winnende winkels die bekend op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt.

Een branche om trots op te zijn

“Een brancheverkiezing is bij uitstek een manier om actief naar buiten te brengen waar wij als biologisch speciaalzaakbranche het verschil in maken.”, zegt Joyce van den Bos van de Biowinkelvereniging, organisator van deze verkiezingen. “Het diepe assortiment bijzondere biologische producten, de service van de winkelier en de kennis over zijn assortiment, laten zien dat de winkel met recht een speciaalzaak is in biologisch en dus dé plek is waar je terecht kunt voor al jouw biologische boodschappen.”Draag jij de biologische speciaalzaakbranche ook een warm hart toe, ga dan nu snel naar www.biowinkelawards.nl en check of jouw favoriete bio winkel meedoet met de Biowinkel Awards. Laat hier voor 15 februari 2020 je review achter en maak kans op een heerlijk biologisch cadeaupakket.