Thuistafelen met Pasen: lamsbout

Uit eten is er voorlopig nog niet bij. Waarom maak je er dan thuis niet een feestje van? Met onze #thuistafeltips geven we jullie de komende weken leuke inspiratie voor een uniek thuisdiner. Met z’n tweetjes of met het gezin. Biologisch natuurlijk, met passende biologische wijntip! Én unieke spelletjes en weetjes voor de kids. Het leuke is: je kunt er ook nog een prijs mee winnen als je de oplossing van de puzzel instuurt. Dus lees gauw verder!

Pasen

Pasen staat voor de deur! Een heerlijk lang weekend thuis, met het gezin. Eieren zoeken, extra lang tafelen, spelletjes doen. Misschien vier je het anders dan je eigenlijk in gedachten had gezien de situatie, maar wij zorgen ervoor dat ook dit jaar jouw paasweekend geslaagd is! Want je gooit zeker hoge ogen met deze lamsbout voor het paasdiner. De lamsbout haal je deze week extra voordelig bij jouw slagerij van De Groene Weg: 100 gram voor € 2,75! 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Ons nieuwe magazine bevat heerlijke brunchinspiratie. Wat te denken van belegde boterhammen met rosbief, olijvenroomkaas, ei en peterselie? Boerenbruin met parmaham, mozzarella, tomaat, pesto en verse vijgen? Of ga eens voor papadums met varkensreepjes en mango. Deze recepten vind je in ons nieuwe magazine. Net als veel unieke verhalen over onze boeren, slagers en klanten. Je neemt ‘m nu gratis mee in jouw De Groene Weg slagerij!

Recept

Lamsbout met rozemarijn, honing en aubergines

Mmmh, zeg je voorjaar, dan zeg je lamsbout! Een heerlijk stuk vlees, gecombineerd met gegrilde groente en een zoete saus. Voeg wat robuuste zelfgemaakte frieten toe en je paasdiner is zeker een succes!

Bekijk het recept hier!

Wijntip
Wijntje erbij? Moet kunnen in dit heerlijke lange weekend toch. Wist je dat veel van onze slagerijen ook biologische wijn verkopen? Vraag er gerust naar! Zo heeft slager Gijs in Arnhem de SIGNATURE RESERVA ORGANIC in zijn winkel. Deze krachtige rode wijn van monastrell en tempranillo gaat perfect samen met lamsvlees! 

Puzzel en win!
Deze week hebben we een unieke woordzoeker voor de paasdagen. Lukt het jou en je kinderen om de oplossing te vinden? Stuur je antwoord in via een privébericht op Facebook of Instagram (naar ons account @degroeneweg.nl)  en maak kans op een vleespakket t.w.v. €50,-. De winnaar kan de prijs ophalen in de dichtstbijzijnde slagerij. Je kunt tot en met maandag 13 april jouw bijdrage insturen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Volgende week heb je weer een nieuwe kans! 

Download de woordzoeker door op de afbeelding hieronder te klikken. Er opent een pdf-bestand die je kunt opslaan en uitprinten. Succes!