Desemtoast met gegrilde bavette, grilled veggies en mosterdmayo

45 min
4 porties
Rund
Hoofdgerecht
Bereidingswijze
  • Steek de barbecue aan en verhit tot 200 ℃. Laat de bavette op kamertemperatuur komen en wrijf in met de paprikapoeder en zout naar smaak.
  • Smeer de boterhammen in met 2 el olie en rooster aan 2 kanten goudbruin op de barbecue.
  • Smeer de paprika en courgette in met de rest van de olie en grill op het rooster in een paar minuten gaar en leg apart.
  • Leg de bavette op het rooster van de barbecue en grill elke kant een paar minuten direct en vervolgens indirect tot een kerntemperatuur van 48℃. Pak in aluminiumfolie en laat het vlees even rusten. Meng ondertussen de mosterd met de mayonaise en Griekse yoghurt en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • Snijd de bavette in dunne plakken en bestrooi met versgemalen peper. Verdeel de rucola en gegrilde groente en het vlees op de desemtoast. Schep de saus erover en serveer direct.