Kipspiesjes

40 min
4 porties
Rund
Hoofdgerecht
Bereidingswijze
  1. Maak een marinade door de sojasaus, wijn, azijn, suiker, knoflook en gehakte bieslook door goed door elkaar te mengen. Snijd de kippendijen in dobbelstenen en voeg die bij de marinade. Laat minstens 3-4 uur marineren in de koelkast (of een avond).
  2. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, giet af en houdt warm.
  3. Rijg van het gemarineerde kippenvlees aan spiesjes en rooster ze met een paar druppels olie tot ze gaar zijn.
  4. Giet de overgebleven marinade in een pan en kook die samen zachtjes in. Meng de maïzena met 2 eetlepels koud water (dit voorkomt klontjes), voeg toe en roer tot de saus licht ingedikt is. Roer de saus door de pasta.
  5. Verdeel de pasta over vier borden, leg de spiesjes er op en maak het geheel af met wat bieslook.