Salade van geroosterde voorjaarsgroenten en varkenshaas

40 min
4 porties
Kip, Varken
Maaltijdsalade
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 160°C. Bak de varkenshaasjes rondom bruin en bestrooi ze met zout, peper, citroenrasp en korianderzaad, leg ze op een bakplaat in de oven en bak ze 20-25 minuten of tot een kerntemperatuur van 55°C.
  2. Laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte in dunne plakken.
  3. Verwarm de oven door naar 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de olijfolie met de groenten en verdeel ze over de bakplaat. Bestrooi het geheel met zeezout, peper en citroenrasp.
  4. Bak de groenten in ongeveer 20 minuten goudbruin en beetgaar.
  5. Verdeel de plakjes varkenshaas als bloemblaadjes over de borden, bestrooi ze met zout en peper, Schep er de geroosterde groenten in het midden bovenop en verdeel er speels de babyspinazie overheen. Besprenkel het gerecht tot slot met het citroensap.