Spicy fetakaas gevulde bbq worstjes

40 min
4 porties
Rund, Varken
Hoofdgerecht
Bereidingswijze
  1. Verhit de BBQ.
  2. Snijd het bbq worst in.
  3. Was en snijd de bosuitjes ragfijn.
  4. Was een chilipeper en verwijder de zaadlijsten en hak fijn.
  5. Verkruimel de fetakaas en meng met de fijngehakte bosui en de helft van de gehakte chilipeper naar smaak.
  6. Vul het worstje met de kaas. Omwikkel het gevulde worstje met spek.
  7. Leg het worstje op de bbq (het liefst indirect).
  8. Maak een sausje van de yoghurt en de sweet chilisaus.. Voeg de andere helft van de chilipeper toe aan de saus.
  9. Hak de koriander fijn en meng met saus.
  10. Haal de worstjes van de bbq en serveer direct met het sausje.

Lekker met gegrild stokbrood en een frisse salade.