NL
en
Menu

Traybake met merquezworstjes, zoete aardappel, paprika en geitenkaas

Recept Traybake met runderchipolata, zoete aardappel, paprika en geitenkaas

Recept

Ingrediënten
Bereidingswijze
8 stuks merquezworstjes
1 kgzoete aardappelen
500 gramkrielaardappel
2 stuksrode paprika's
2 stuksgele paprika's
125 gramplakjes zachte geitenkaas (rolletje)
7 gramverse tijm
scheutjeolijfolie
versgemalen peper en zout
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de krieltjes. Schil de zoete aardappel, snijd in gelijke stukken en verdeel dit alles in een grote ovenschaal of bakplaat.

2

Pel de ui en snijd in kwarten. Pel de knoflook en halveer deze. Was de paprika’s, verwijder de steel en de zaadlijsten en snijd in grove stukken.

3

Ris de tijm. Voeg dit samen met de ui, knoflook en paprika toe aan ovenschaal of plaat met aardappelen. Besprenkel het geheel met olijfolie, breng op smaak met zout en peper en schep het goed om. Zet het vervolgens in de oven en bak 20 minuten.

4

Haal de traybake uit de oven en verdeel de worstjes en geitenkaas tussen de aardappelen en groenten. Zet het geheel terug in de oven en bak in 15 minuten knapperig en gaar.

Gerelateerde recepten