Voorjaarssalade met Lamsham, courgetti, bimi, groene asperges, tuinerwtjes, zongedroogde tomaat, frambozen en Parmezaan

20 min
4 porties
Rund
Hoofdgerecht
Bereidingswijze
  1. Snijd de uiteindes van de asperges af en blancheer de asperges samen met de tuinerwtjes en de bimi in een paar minuten gaar.
  2. Was de courgettes en draai met behulp van een spirellisnijder er mooi dunne slierten van.
  3. Maak de dressing van de mosterd, crème fraîche, olijfolie, en de frambozenazijn.
  4. Snijd de zongedroogde tomaatjes in smalle reepjes of kleine stukjes.
  5. Verdeel de courgetti op een groot bord, en verdeel de rucola. de asperges, de bimi en de tuinerwtjes en schep de dressing erover. Leg de lamsham in kleine rolletjes op de salade, verdeel de zongedroogde tomaatjes en de frambozen erover en schaaf er wat Parmezaanse kaas over.

Dressing:
2 eetlepels zachte mosterd
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels crème fraîche
1 eetlepel frambozenazijn