Slagerij Amersfoort

Onze slagerij in Amersfoort heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een lekkere eetwinkel. Wij bieden u een breed en divers assortiment biologisch vlees en vleesproducten. Daarnaast beschikken wij al jaren over een regelmatig bekroonde worstmakerij waar wij lekkere worsten in eigen beheer maken.

Leusderweg 202
3817 KG Amersfoort
033 465 29 74
Contact
Maandag 08:00 - 18:00 uur Dinsdag 08:00 - 18:00 uur Woensdag 08:00 - 18:00 uur Donderdag 08:00 - 18:00 uur Vrijdag 08:00 - 18:00 uur Zaterdag 08:00 - 17:00 uur Zondag Gesloten

Biologisch en lekker is onze slogan en veel van onze┬áklanten zullen dat beamen. Onze slagerij is door de jaren heen dan ook regelmatig in de prijzen gevallen op nationale en internationale vakwedstrijden. Enkele winnende producten op een rijtje: Mortadella, Hausmacher leverworst, Saksische leverworst, runder en varkensrookworst, gerookte casselerrib, gekookte ham en licht gezouten runderrookvlees. Als klap op de vuurpijl zijn wij in 2005 uitgeroepen tot ‘biologische worstmaker van het jaar’.

Voor veel mensen is wild een uiterst duur maar lekker stukje vlees. We zijn dan ook blij met de samenwerking die we hebben met een groep jagers die het wildbeheer doen op landgoed Tongeren, en de samenwerking met de jachtopziener van Landgoed de Treek/Henschoten. Daardoor kunt u bij ons voor betaalbare prijzen terecht voor een breed scala aan wildproducten. Indien u zeker wild zijn van een lekker of specifiek stukje wild, bestel het dan tijdig.

Onze slagerij heeft door de jaren heen veel producten ontwikkeld, het laatste jaar hebben wij aan ons assortiment een complete lijn met hondenvoer en dogsnacks toegevoegd.

Kom kennis maken met een team van mensen die plezier heeft in het maken van lekker biologisch vlees. Kom gerust kijken, keuren en proeven.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Ton en Gerda Molenaar