Slagerij Arnhem

De biologische slagerij aan de Steenstraat 83 is een echt ambachtelijk slagersbedrijf. In onze ruime winkel laten we u kennis maken met  een keur van biologische lekkernijen. De selectie van ons vlees vinden wij van het grootste belang. Daarom laten we elke week zien door welke boeren (leveranciers) onze producten zijn geleverd.

Steenstraat 83
6828 CG Arnhem
026 - 351 50 46
Contact
Maandag Gesloten Dinsdag 08:30 - 18:00 uur Woensdag 08:30 - 18:00 Donderdag 08:30 - 18:00 Vrijdag 08:30 - 18:00 Zaterdag 08:30 - 16:30 Zondag Gesloten

Wat betekent ambachtelijk in ons bedrijf?
Wij hebben in ons bedrijf drie gediplomeerde slagers die u van dienst kunnen zijn met vakmanschap en advies. We zijn voorzien van een eigen worstmakerij waar alle bereidingen plaats hebben van de vleeswaren en worstsoorten. Jaarlijks doen we mee aan diversen vakwedstrijden waar we in de loop der jaren hebben bewezen dat biologische worst en vleeswaren zeer goed in de smaak vallen bij  de jury’s.

Ons assortiment

Wij kunnen u tegenwoordig voorzien van alle vleessoorten. Rundvlees van verschillende rassen, geschikt voor de culinaire bestemming die u er aan geeft. Varkensvlees, kalfs, kip en kalkoen waar u bij uitstek het verschil bemerkt met producten die doorgaans uit de bio-industrie komen. Maar ook Nederlands lamsvlees, altijd vers, van lamsbout, lamsrack tot diverse lamsworstjes. En niet te vergeten: onze Italiaanse en Belgische vleeswaren met zeer bijzondere smaken, zij liggen te wachten op uw komst.

Maatwerk voor uw gemak.

  • Barbecueservice
  • Thuisbezorgen met gekoeld vervoer
  • Telefonisch of per e-mail bestellen
  • Naar uw wens verpakt en geëtiketteerd
  • Levering aan horeca en instellingen

Met trots nodigen wij u uit in onze slagerij. Het team is altijd bereid om u te helpen met uw specifieke wensen.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Gijs Verveda

Volg ons ook op Facebook.