Biologisch Vleesch Atelier ‘De Groene Weg’ by Romano

Biologisch Vleesch Atelier ‘De Groene Weg’ by Romano onderscheidt zich ten opzichte van de supermarkt en klassieke slagerijen door middel van een andere productpresentatie. Er zijn geen lange toonbanken vol schaaltjes met uitgestald vlees. Het vlees wordt letterlijk ter plaatse bewerkt voor de klant. Met deze winkel wordt een totaalbeleving gecreëerd van vers, gezond, bewust en biologisch eten met een personal touch.

Theresiastraat 121
2593 AE Den Haag
070-205 54 55
Contact
Maandag Gesloten Dinsdag 08:30 - 18:30 uur Woensdag 08:30 - 18:30 uur Donderdag 08:30 - 18:30 uur Vrijdag 08:30 - 18:30 uur Zaterdag 08:00 - 17:00 uur Zondag Gesloten

Maar ook duurzaamheid, ambacht, hygiëne en gemak staan centraal bij Romano. Zo is het Vleesch Atelier SKAL gecertificeerd (keurmerk voor Biologisch), werkt hij volledig transparant en conform de HACCP-normering. Het vlees is op duurzame, diervriendelijke wijze geproduceerd met het oog op de juiste balans tussen mens, natuur en dier (Biologisch). Het wordt op oude ambachtelijke wijze (Vleesch) tentoongesteld (Atelier).

Verder wordt ook in de behoefte van de vegetariërs voorzien en zijn er versbereide maaltijden. In een maatschappij waar tijd steeds schaarser is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar waar een trend te zien is in duurzame, biologische voeding die toch ook makkelijk te bereiden is, spelen we in op het gemak van voorverpakt biologisch vlees. Omdat de bewuste consument ook niet iedere dag vlees eet zullen er ook biologische vleesvervangers te vinden zijn in dit schap.

Biologisch streeft ernaar om de top van de duurzaamheidpiramide te zijn. Dus niet alleen de meest diervriendelijke, maar met evenveel aandacht voor onderwerpen als mens en milieu.

Niet alleen het vlees wat er te vinden is, is duurzaam. Ook over de verpakkingen is nagedacht; in de toekomst gaan we over op biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. De kranen in de winkel zijn voorzien van een sensor voor de waterbesparing en schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Verder wordt er gebruik gemaakt van een groene energieleverancier.

Daarnaast werkt master butcher Romano Kollau uitsluitend met 100% biologisch vers vlees én ingrediënten wat gegarandeerd gecertificeerd en gecontroleerd is. Dit vlees heeft het 3-sterren Beter Leven keurmerk en wordt afgenomen binnen de eigen keten van De Groene Weg, transparant van boer tot bord is hun lijfspreuk.