Slagerij Deventer

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Ilona van Ree en ik run sinds september 2008 de biologische slagerij De Groene Weg in de Smedenstraat 118 te Deventer. De passie voor het slagersvak staat bij ons centraal. Als ambachtelijke slager is het vertalen van het ouderwetse (ambachtelijke) vakwerk naar uw wensen de specialiteit van mijn slagerij.

Smedenstraat 118
7411 RJ Deventer
0570-61 90 90
Contact
Maandag Gesloten Dinsdag 08:30 - 18:00 uur Woensdag 08:30 - 18:00 uur Donderdag 08:30 - 18:00 uur Vrijdag 08:30 - 18:00 uur Zaterdag 08:30 - 17:00 uur Zondag Gesloten

Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Wij bieden u een ruim assortiment van vers rund-, kip-, kalfs-,varkens- en Hollands lamsvlees aan. Daarnaast hebben wij voor u ook een ruime keuze aan vleeswaren en worstsoorten die gedeeltelijk uit eigen keuken komen. Ook hebben wij een ruime keuze uit dagverse maaltijden.

De Groene Weg slagerij Deventer staat voor:

    • Diervriendelijkheid
    • Transparantie; weten waar ons vlees vandaan komt
    • Kwaliteit; wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, dit wordt geborgd door verschillende keuringen
    • Betrokkenheid; bij ons kunt u niet alleen terecht voor heerlijk biologisch vlees, maar ook voor advies en productinformatie

Wij zijn erg benieuwd hoe jij over onze slagerij denkt! Stuur een mailtje met jouw ervaring naar deventer@degroeneweg.nl.

Online bestellen

Wilt u ons biologische vlees online bestellen? Ga dan hier naar onze webshop.

Derde prijs Lekkerste Bal Gehakt van Nederland

Onze gehaktbal is bekroond met de derde prijs van Lekkerste Bal Gehakt van Nederland 2020! Lees hier meer over de wedstrijd of bekijk hier het artikel en de video over onze biologische bal. Benieuwd hoe onze gehaktbal smaakt? We zien je graag snel in onze slagerij!

Saladeschotels

Bent u op zoek naar een lekkere saladeschotel? Probeer deze specialiteit met vleeswaren, groenten én fruit eens…

Of ga voor onze goedgevulde hapjesplank!

Naast onze slagerij vindt u ook een mooie moderne natuurwinkel (Ekoplaza), zodat u voor al uw bio boodschappen in de Smedenstraat terecht kunt.
Kom gerust kijken, keuren en proeven. Dorrie en Ilona staan altijd voor u klaar.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Ilona van Ree