Slagerij Groningen

Onze De Groene Weg slagerij is alweer ruim 30 jaar gevestigd aan het Boterdiep in Groningen. De winkel is goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Na de laatste verbouwing in 2019 heeft de winkel een prachtig ruime, open en vooral stijlvolle uitstraling gekregen.

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66
Contact
Maandag 11:00 - 18:00 uur Dinsdag 08:30 - 18:00 uur Woensdag 08:30 - 18:00 uur Donderdag 08:30 - 18:00 uur Vrijdag 08:30 - 18:00 uur Zaterdag 08:30 - 17:00 uur Zondag Gesloten

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment biologisch kwaliteitsvlees, dat voor een groot deel uit de provincie zelf komt. Zo komt het rundvlees van zoogkoeienbedrijf ’t Hoogeveld (natuurgebied de onlanden) en van de biologische boerderij Martinzicht in Groningen. Het lamsvlees komt uit Doezum. De kip komt van Herman Kemper. In het najaar kunt u in de slagerij terecht voor vlees van biologisch gehouden Schotse Hooglanders.

Als ambachtelijk slager maken we met veel plezier de lekkerste worsten in onze eigen worstmakerij. In eigen beheer produceren wij onder andere rookworst, gekookte worst, leverworst, chorizo, salami’s, grillworsten, droge worsten en peperworstjes. Ook op het gebied van vleeswaren bieden wij u een uitgebreid assortiment. Alle hammen worden in de slagerij zelf gemaakt zoals de rauwe ham, de Portugese rauwe ham, beenham, schouderham en pastrami. Ook Drents nagelhout, rookvlees en rozemarijngebraad maken we zelf.

Iedere maand stellen wij een maandpakket samen, gevuld met 6 verschillende ingevroren producten die in tweepersoons hoeveelheden zijn verpakt. Voor uw gemak zijn de producten voorzien van een etiket met daarop de inhoud, datum en hoeveelheid. Zo kunt u alles gemakkelijk terugvinden in uw vriezer.

In onze vriezer treft u ook heerlijke huisgemaakte soepen aan die u thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Gedurende de zomermaanden hebben we ook vlees in blik voorradig. Zoals gehaktballen, babi-pangang, bolognesesaus, lamsstoverij en runderstoofpot. Handig voor op vakantie of als achter het handje!

Ook voor bestellingen en leveringen op maat kunt u bij ons terecht. Denkt u hierbij aan:

  • Barbecueservice
  • Vacuum verpakken en etiketteren van bestellingen
  • Levering aan horeca en instellingen

Kom gerust kijken, keuren en proeven.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Flip van ’t Riet & Koen Vergeer