NL
en
Menu

Allard Bakker namens De Groene Weg in Food100

Allard Bakker
Allard Bakker in Food100

Allard Bakker staat namens De Groene Weg in de lijst van de meest impactvolle voedselveranderaars van Food100! Food100 wil leiders en aanstormende talenten, die geloven in beter en eerlijker eten en drinken voor iedereen, aanmoedigen en een podium bieden. Jaarlijks stelt een onafhankelijke jury, die bestaat uit deskundige professionals uit de foodsector, een lijst samen van talenten uit de gehele voedselketen. Collega Allard Bakker staat dit jaar in de top 100!

Een beter voedselsysteem wordt pas een feit als er genoeg mensen van overtuigd zijn dat een betere toekomst voor ons voedsel mogelijk is. De jonge én oudere generatie is volgens Food100 nodig voor verandering in de foodsector. Door deze talenten een podium te bieden en de lijst publiekelijk te maken, hebben de voedselveranderaars op én buiten de lijst de mogelijkheid om met elkaar nog meer impact te maken. 

Allard Bakker op de Food100 lijst 2023
Collega Allard Bakker staat dit jaar namens De Groene Weg tussen de 100 meest impactvolle voedselveranderaars en daar zijn wij natuurlijk trots op! Allard: ‘‘Wat een eer dat ik dit jaar namens De Groene Weg op deze lijst mag staan met zoveel andere impactvolle voedselveranderaars. We maken mooie stappen, maar er moeten er nog veel meer volgen voor mens, dier en milieu.’’

Benieuwd naar de Food100 lijst? Bekijk de lijst hier