NL
en
Menu

Onze slagerijen

Het biologische vlees van De Groene Weg wordt verkocht via tien slagerijen, verspreid over heel Nederland. Onze slagerij in Eindhoven verzorgt daarnaast ook alle webshopbestellingen van De Groene Weg. Alle slagerijen van De Groene Weg hebben een breed assortiment van biologisch varkens-, rund-, kippen- en lamsvlees. Zelfs de kruiden en marinades zijn 100% biologisch. Het vlees is afkomstig van De Groene Weg-boeren uit de regio van de slagerij.

Naast het brede assortiment, staan de slagers ook bekend om hun ambacht en kennis van biologisch vlees. Vragen over de bereiding worden met alle liefde beantwoord. Ook voor vragen over de traceerbaarheid van het vlees of de leefwijze van de dieren op de boerderij kun je bij onze slagers terecht. Door de unieke ketensamenwerking zijn onze slagers goed op de hoogte van wat er speelt.

Benieuwd welke slager van De Groene Weg bij jou in de buurt zit? Of wil je meer weten over het verhaal van onze slagers? Bekijk dan alle slagers van De Groene Weg hieronder.

Kaartweergave