NL
en
Menu

De Groene Weg | Arnhem

De Groene Weg Arnhem slager Gijs Verveda
Locatie

Steenstraat 83
6828 CG Arnhem
026 – 351 50 46
arnhem@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 08:30 – 16:30 uur
Zondag Gesloten

De Groene Weg Arnhem | Gijs Verveda

Gijs Verveda is de slager bij De Groene Weg Arnhem en erg enthousiast over zijn vak. “Mensen zijn de eerste keer vaak verrast door de smaak van ons biologische vlees! Het is ook een ander product. Onze dieren mogen naar buiten wanneer ze willen, hebben meer ruimte en kunnen hun natuurlijk gedrag vertonen. Bovendien boert, slacht en slagert onze keten zoals vroeger normaal was, hier komt die authentieke of zelfs ‘ouderwetse’ smaak vandaan.”

Wil je dit zelf eens proeven? Of ben je op zoek naar een ander smaakavontuur? Gijs adviseert je graag: “Onze Amerikaanse beenhammen en boerenachterhammen zijn verrukkelijk, vooral in combinatie met asperges. De traditionele bereiding en de tijd die we het product geven zorgen voor een unieke smaak die je echt moet proberen.”

Waar Gijs ook veel over kan vertellen is het verhaal van De Groene Weg. “Dit is een transparant en lokaal verhaal. We weten precies wat er met het vlees is gebeurd en waar het vandaan komt. Op onze toonbank vermelden we elke week de namen van onze leveranciers. Zo kun je met een gerust hart genieten van biologische producten die niet alleen eerlijk, maar ook heerlijk zijn. Dat smaakt en voelt goed.”

Wat Gijs zelf het mooiste vindt? Het contact met zijn klanten. Met een glimlach: “Onze klanten kennen we vaak bij naam en het is altijd gezellig als ze langskomen. We helpen bij het kiezen van de juiste stukken vlees voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een feestmaal met vrienden of een voedzame maaltijd voor het sporten, ik heb tips voor allerlei smaken en bereidingswijzen. Je bent altijd welkom!”

Acties
Weekaanbieding
Runder-braadworstRundvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Varkens-
schnitzels
naturel of gepaneerdVarkensvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Kipgrillworst Vleeswaren
1
99
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Olijven-biefstukRundvlees
2
49
100 gram
Meer informatie
Barbecue flyerDownload
Slagersmagazine Download
Boeren uit de regio