De Groene Weg | Eindhoven
Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten
Bij De Groene Weg Eindhoven runt Ton Visser de slagerij. Hij is een nuchtere slager met een missie. “Ik vind dat een stuk vlees thuishoort bij een lekkere maaltijd, maar wel op een verantwoorde manier voor milieu én dier. Als je ziet hoe de wereld verandert dan moeten we ieder ons steentje bijdragen. Bij De Groene Weg doen we dat dus toen ik de kans kreeg om hier te werken pakte ik dit met beide handen aan.”
Als het gaat om vlees dan is Ton een echte liefhebber van rundvlees. “Voor mij is er niets mooiers en smaakvollers dan een perfecte ribeye. Ook draadjesvlees van riblap vind ik enorm lekker. Dit stoofvlees met een extra beetje vet heeft een geweldige smaak waar ik echt van geniet. Bereid met water of bouillon is dit al lekker. Maar wanneer het stoofvlees bereid wordt met bruin bier of jus d’orange geeft dat pas écht een heerlijke twist aan het gerecht.”
Zoals je hoort draait het niet alleen om het biologische verhaal, maar ook om de smaak. “Mensen komen naar ons toe vanwege het bewuste en duurzame aspect. Ze blijven terugkomen vanwege de kwaliteit en authentieke smaak. Onze dieren kunnen hun natuurlijke gedrag vertonen, krijgen meer ruimte en mogen naar buiten. Dat proef je terug in het vlees.”
“We willen dat mensen met een gerust hart bij ons kopen, wetende dat we transparant en eerlijk zijn over onze producten en het proces. Wil je weten waar ons vlees vandaan komt? Op onze balie staat een lijst met leveranciers, zo kun je direct zien waar jouw vlees vandaan komt. Je mag ons altijd alles vragen, ons biologische verhaal klopt en je krijgt een eerlijk antwoord!”