NL
en
Menu

De Groene Weg | Groningen

De Groene Weg Groningen slager Koen Vergeer
Locatie

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66
groningen@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 18:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 08:30 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

De Groene Weg Groningen slager Koen Vergeer
De Groene Weg Groningen | Koen Vergeer

De Groene Weg Groningen wordt gerund door Koen Vergeer. Hij komt uit een biologisch boerengezin en hielp hier als klein jongetje al mee in de vakanties. Sinds zijn 17e werkt hij in de biologische slagerij en hij heeft de zaak inmiddels overgenomen. Koen snapt dus perfect wat biologisch boeren en slageren inhoudt. “We werken met gezonde dieren en weten waar ze vandaan komen. We werken nauw samen met lokale boeren, waar vlees rechtstreeks wordt ingekocht.”

Een persoonlijk verhaal dat Koen graag deelt is dat van zijn eigen vader. “Ik groeide op op een biologische boerderij waar de dieren met veel zorg werden grootgebracht. Mijn vader boert daar nog steeds biologisch. Nadat hij de dieren heeft grootgebracht brengt hij ze persoonlijk naar het slachthuis en vervolgens naar onze eigen slagerij. Hierdoor zit er een korte tijd tussen boer en winkelvloer. We zijn betrokken bij het product van begin tot eind.”

Al 25 jaar werkt Koens vader mee in de slagerij. “Hij is in al die jaren nooit zijn passie verloren en dat is prachtig om te zien. Het is ook erg bijzonder om te weten dat het vlees op je bord afkomstig is van onze eigen boerderij. Lokaler kan haast niet.”

De Groene Weg Groningen werkt veel samen met boerderijwinkels en biologische winkels in de buurt. “Al decennia lang zijn we een gevestigde naam in de regio. We hebben een netwerk opgezet waarin we elkaar versterken en onze klanten gezamenlijk voorzien van lokale kwaliteitsproducten.”

Acties
Weekaanbieding
Kipfilet Kippenvlees
2
99
100 gram
Weekaanbieding
Lams-merguezLamsvlees
3
1
Gratis
Weekaanbieding
Gebraden rosbief  Vleeswaren
2
99
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Chevapcici burger Rundvlees
2
19
100 gram
Meer informatie
Barbecue folderDownload
Gourmet folderDownload
Biologisch maandpakketDownload
SlagersmagazineDownload
Nieuws
DGW Groningen levert biologisch vlees aan succesvolle burgerzaak 'Wereldburgers'Download
Boeren uit de regio