Menu

De Groene Weg | Groningen

De Groene Weg Groningen slager Koen Vergeer
Locatie

Boterdiep 4
9712 LN Groningen
050-314 47 66
groningen@degroeneweg.nl 

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 18:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 08:30 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

De Groene Weg Groningen slager Koen Vergeer
De Groene Weg Groningen | Koen Vergeer

De Groene Weg Groningen wordt gerund door Koen Vergeer. Hij komt uit een biologisch boerengezin en helpte hier als klein jongetje al mee in de vakanties. Sinds zijn 17e werkte hij in de biologische slagerij en hij heeft de zaak inmiddels overgenomen. Koen snapt dus perfect wat biologisch boeren en slageren inhoudt. “We werken met gezonden dieren en weten waar ze vandaan komen. Voor een aantal van onze producten werken we nauw samen met lokale boeren, waar veel vlees rechtstreeks wordt ingekocht.”

Een persoonlijk verhaal dat Koen graag deelt is dat van zijn eigen vader. “Ik groeide op op een biologische boerderij waar de dieren met veel zorg werden grootgebracht. Mijn vader boert daar nog steeds biologisch. Nadat hij de dieren heeft grootgebracht brengt hij ze persoonlijk naar het slachthuis en vervolgens naar onze eigen slagerij. Hierdoor zit er een korte tijd tussen boer en winkelvloer. Met deze stukken vlees hebben we een bijzondere connectie van begin tot eind.”

Al 25 jaar werkt Koen’s vader als bijbaan in de slagerij. “Hij is in al die jaren nooit zijn passie verloren en dat is prachtig om te zien. Het is ook erg bijzonder om te weten dat het vlees op je bord afkomstig is van onze eigen boerderij. Lokaler kan haast niet.”

De Groene Weg Groningen werkt veel met boerderijwinkels en biologische winkels aan huis in de buurt. “Al decennia lang zijn we een gevestigde naam in de regio. Binnen de regio hebben we een netwerk opgezet waarin we elkaar versterken en onze klanten voorzien van lokale kwaliteitsproducten.”

Acties
Weekaanbieding
Erwtensoep Varkensvlees
2e bekerhalve prijs
Weekaanbieding
MagereStooflappenRundvlees
2e pondhalve prijs
Weekaanbieding
Alle soortenGrillworstVleeswaren
2e stukjehalve prijs
Specialiteit
vdSlager
XXL HamburgerRundvlees
2
29
100 gram
Meer informatie
KerstfolderDownload
Barbecue folderDownload
Biologisch maandpakketDownload
Gourmet folderDownload
SlagersmagazineDownload
Boeren uit de regio