NL
en
Menu

De Groene Weg | Nijmegen

De Groene Weg Nijmegen slager Bas Derksen
Locatie

Groenestraat 189
6531 HE Nijmegen
024-355 5060
nijmegen@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Groene Weg Nijmegen slager Bas Derksen
De Groene Weg Nijmegen | Bas Derksen

Bas Derksen is dé biologische slager in Nijmegen. Hiervoor werkte hij ook bij een De Groene Weg vestiging. Daar zag hij hoe alles in elkaar stak en groeide de ambitie om zelf te ondernemen. Toen De Groene Weg hun formule vernieuwde en nieuwe ondernemers zocht, meldde Bas zich direct aan. “Dit was een prachtige kans die ik met beide handen heb aangegrepen.”

“De openheid, eerlijkheid en transparantie van De Groene Weg is wat mij aanspreekt. Ons verhaal is oprecht, we hebben niets te verbergen,” vertelt Bas trots. “Wij zorgen goed voor onze dieren en werken zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Onze producten zijn niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. Daar houd ik van.”

De Groene Weg Nijmegen is drie keer uitgeroepen tot Biologische Slagerij van het Jaar. In het juryrapport wordt de “zeer prettige koop- en werksfeer” geprezen. “Bij ons is de sfeer goed ja! We hebben een fantastisch team, onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en ons biologische verhaal is onderscheidend. Ik zou het nooit meer anders willen.”

Klanten waarderen dit ook en blijven trouw terugkomen. “We zitten niet aan een drukke winkelstraat met veel toevallige voorbijgangers. Onze klanten komen al jarenlang bewust naar ons toe en weten ons te vinden. We bouwen op onze trouwe klanten. Ook buiten Nijmegen genieten mensen van onze lekkere producten. Ieder met zijn eigen reden. Maar we horen vaak vanwege de kwaliteit van het vlees of het biologische verhaal.”

Als Bas een voorbeeld mag noemen dan kiest hij een persoonlijke favoriet. “Onze ‘Burgertjes van Bas’ zijn grovere burgers gemaakt van 100% rundvlees, op smaak gebracht met peper, zout en een uitje. Puur natuur dus én 100% biologisch!”

Acties
Weekaanbieding
Spareribs gemarineerd of naturelVarkensvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Rundergehakt Rundvlees
2e pondhalve prijs
Weekaanbieding
ZeeuwsspekVleeswaren
2
29
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Kip teriyaki Kippenvlees
2
19
100 gram
Meer informatie
GourmetflyerDownload
BBQ folderDownload
Het voordeelpakketDownload
SlagersmagazineDownload
Vacature zaterdaghulpDownload
Boeren uit de regio