NL
en
Menu

De Groene Weg | Rotterdam

Theo Pronk Slagerij De Groene Weg Rotterdam
Locatie

Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam
010 404 73 73
rotterdam@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Webshop

Bekijk onze eigen webshop en bestel overheerlijk biologisch vlees.

Webshop
Theo Pronk Slagerij De Groene Weg Rotterdam
De Groene Weg Rotterdam | Theo Pronk

Als je binnenstapt bij De Groene Weg Rotterdam, ontmoet je Theo Pronk, die al 28 jaar trots zijn vak uitoefent en een bijzondere band heeft met de stad. “Rotterdam heeft een prachtige mix van mensen, jong en oud van allerlei culturen en achtergronden. Ik denk dat dit het leukste is aan ons werk: geen klant is hetzelfde en je leert elke dag weer iets nieuws. Je ziet de diversiteit zelfs terug in ons assortiment!”

“Onze klanten hebben ieder hun eigen reden om bij ons te kopen. Oudere klanten komen voor de vertrouwde kwaliteit en de ‘smaak van vroeger’. Studenten maken bewust een biologische keuze. Gezinnen kiezen vaak voor wat minder maar wel goed kwaliteitsvlees. Wat we in de zomer veel zien zijn barbecueënde mannen. Die willen uitpakken met een mooi stuk vlees op de barbecue. Zo heeft elk seizoen zijn eigen koopgedrag, ik houd van die afwisseling!”

“Er zijn ook veel overeenkomsten tussen onze klanten. Ze vinden het bijvoorbeeld stuk voor stuk belangrijk om te weten waar het vlees vandaan komt. Om deze reden wordt de leverancierslijst op de toonbank geplaatst. Zo kun je als klant direct zien van welke boer jouw vlees afkomt.”

Voor Theo is de diversiteit van zijn geliefde stad ook een inspiratiebron. “Ik ben constant op zoek naar nieuwe bereidingswijzen en recepten. Hier komen de mooiste producten uit voort. Eens in de zoveel tijd dan hoor ik iets voorbijkomen waarvan ik denk: dat zou weleens erg lekker kunnen zijn. Dan maak ik een biologische variant van het gerecht om het uit te proberen. Wanneer ik het echt lekker vind bieden we het aan in de slagerij. Je vindt bij ons inmiddels talloze traditionele én wereldse producten. Heb jij nog een mooi recept voor ons? Of wil je zien welke bijzondere producten we allemaal aanbieden? Vraag het ons gerust!”

Acties
Weekaanbieding
Speklapjes (naturel/gemarineerd)Varkensvlees
3
1
Gratis
Weekaanbieding
Rundergehakt Rundvlees
2de pondhalve prijs
Weekaanbieding
Porchetta Vleeswaren
2
49
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Kippedij-spiesjesKippenvlees
2
59
100 gram
Meer informatie
SlagersmagazineDownload
Boeren uit de regio