Slagerij Rotterdam – Mariniersweg

De Groene Weg slagerij Theo Pronk is al ruim 20 jaar dé winkel voor ’t goede leven. Wij zijn een begrip in Rotterdam en de wijde omgeving (o.a. de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, het Westland, Gouda, Leiden etc). Samen met mijn medewerkers maak ik een mooi en breed assortiment ambachtelijke producten van (h)eerlijk biologisch vlees. Wij laten u genieten van 100% biologische lekkernijen, waarbij traditionele smaak en modern ambacht samen komen. Daarmee hebben we al vele vakprijzen, titels en nominaties in de wacht gesleept. 

Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam
010 404 73 73
rotterdam@degroeneweg.nl
Maandag 08:00 - 18:00 uur Dinsdag 08:00 - 18:00 uur Woensdag 08:00 - 18:00 uur Donderdag 08:00 - 18:00 uur Vrijdag 08:00 - 18:00 uur Zaterdag 08:00 - 17:00 uur Zondag Gesloten

BBQ

Voor BBQ bent u bij De Groene Weg slagerij Theo Pronk ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een BBQ voor 2 personen of  600 personen. Compleet verzorgde BBQ inclusief salades, brood, servies, maar ook een kok en eventueel serverend personeel behoren tot de mogelijkheden. Kijk in onze webshop om inspiratie op te doen en eventueel gelijk uw bestelling te plaatsen.

Uw partner in biologisch vlees

Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een interessante partner. Wij leveren aan diverse restaurants en bedrijfskantines in Rotterdam en omstreken. Ook leveren wij aan diverse cateraars. Op deze manier hebben al diverse (wereld)beroemde artiesten en hun gevolg, zoals  de Rolling Stones, Pavarotti, Lenny Kravitz, de artiesten van het North Sea Jazz festival, Kabouter Plop en K3, van ons vlees kunnen genieten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groene Passage

Onze slagerij bevindt zich in De Groene Passage aan de Mariniersweg te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van een negental winkels die op het gebied van mens, milieu en dierenwelzijn samenwerken. Naast De Groene Weg slagerij vindt u o.a.  Gimsel natuurvoedingssupermarkt, een wereldwinkel, Van Binnen woninginrichting en restaurant Spirit waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Kom gezellig langs en laat u overtuigen door ons overheerlijke biologisch vlees en specialiteiten.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Theo Pronk

Voorzorgsmaatregelen in en om onze winkel

Maximaal 3 klanten
We laten maximaal 3 klanten gelijktijdig toe in onze winkel. Zijn er 3 klanten binnen? Dan vragen we u buiten even te wachten. De lengte van de rij schrikt soms af, maar de wachttijd valt reuze mee.

Binnen en buiten
Wacht in de aangegeven wachtrij en geef elkaar de ruimte om de winkel te verlaten.

Aanraken
Raak alleen het product aan dat u nodig heeft.
Niet aan de ramen van de toonbank zitten.

WAT KUNT U DOEN? 
Help mee: samen zorgen we voor een minimale wachttijd
We doen er alles aan om de wachttijd te beperken. U helpt mee door in de winkel geen uitgebreid praatje te maken (dit is eigenlijk tegen ons beleid in, maar dat halen we over een tijdje graag in!).
Bedenk vooraf alvast wat u in ieder geval nodig heeft en geef waar mogelijk uw bestelling alvast door per mail rotterdam@degroeneweg.nl of per Whatsapp 06-82794525

Kom alleen
Omdat we maximaal 3 personen gelijktijdig kunnen toelaten, vragen we u om alleen te komen. Zijn uw kinderen of uw partner er wel bij? Dan verzoeken we hen vriendelijk om buiten te wachten.

Koorts/verkoudheid/hoesten?
Blijf thuis!

Houd afstand 
Houd zowel in de winkel als in de eventuele wachtrij buiten minimaal 1,5 meter afstand tot anderen.

Betaal met PIN
Betaal uw aankopen per pin en doe dat zoveel mogelijk contactloos.

Respecteer de afspraken
Samen doen we er alles aan om corona te bestrijden. We vragen u om onze maatregelen te respecteren en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Pasen is voor ons altijd al een drukke periode.

Dit jaar vergt het nog wat meer organisatie i.v.m. de regels door het Coronavirus.
Zoals u weet mogen er maar 3 klanten tegelijk in onze winkel zijn.
Uiteraard willen wij iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Om de klantenstroom op Goede Vrijdag 10 april en paaszaterdag 11 april zo goed mogelijk te verdelen en om lange wachtrijen te voorkomen, vragen wij u bij voorkeur uw bestelling per mail,  minimaal1 dag van te voren aan ons door te geven.
Ons mailadres is rotterdam@degroeneweg.nl.
U ontvangt dan een bevestiging met daarbij een afhaalnummer (dit nummer is heel belangrijk om uw bestelling snel te kunnen vinden en de wachttijd zo kort mogelijk te houden).
Telefonische bestellingen kunnen wij helaas niet aannemen i.v.m. de drukte.

Wij zorgen deze dagen voor een apart afhaalloket aan de achterkant van de winkel (dit is in de Halhof). 
Hier kunt u uw bestelling afhalen en afrekenen met pin.
Op deze manier verdelen wij de drukte in de winkel en zorgen wij er samen met u voor dat iedereen op een veilige en prettige manier inkopen kan doen voor de Paasdagen. 

Dus……als u van tevoren besteld, hoeft u niet onze winkel in, maar kunt u aan de achterzijde van onze winkel uw bestelling afhalen, met pin betalen en klaar!!

Bij het afhalen van uw bestelling aan de achterzijde van de winkel is het niet mogelijk nog extra boodschappen toe te voegen aan uw bestelling.
Hiervoor zult u alsnog de winkel in moeten.

Als extra service bieden wij u ook de gelegenheid om uw bestelling in de winkel af te halen op 1e Paasdag tussen 12.00u en 14.00u.
U kunt dan alleen een bestelling ophalen, die uiterlijk vrijdag 10 april om 17.00u bij ons binnen is.
De winkel is 1e Paasdag niet geopend voor losse verkoop.

Bij deze willen wij u er nogmaals eraan herinneren om uw boodschappen alleen te komen doen en de 1,5 meter afstand te houden.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens in onze slagerij.

Met vriendelijke groeten,

Theo Pronk en medewerkers