Slagerij Rotterdam – Mariniersweg

De Groene Weg slagerij Theo Pronk is al ruim 20 jaar dé winkel voor ’t goede leven. Wij zijn een begrip in Rotterdam en de wijde omgeving (o.a. de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, het Westland, Gouda, Leiden etc). Samen met mijn medewerkers maak ik een mooi en breed assortiment ambachtelijke producten van (h)eerlijk biologisch vlees. Wij laten u genieten van 100% biologische lekkernijen, waarbij traditionele smaak en modern ambacht samen komen. Daarmee hebben we al vele vakprijzen, titels en nominaties in de wacht gesleept. 

Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam
010 404 73 73
Contact
Maandag 08:00 - 18:00 uur Dinsdag 08:00 - 18:00 uur Woensdag 08:00 - 18:00 uur Donderdag 08:00 - 18:00 uur Vrijdag 08:00 - 18:00 uur Zaterdag 08:00 - 17:00 uur Zondag Gesloten

BBQ

Voor BBQ bent u bij De Groene Weg slagerij Theo Pronk ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een BBQ voor 2 personen of  600 personen. Compleet verzorgde BBQ inclusief salades, brood, servies, maar ook een kok en eventueel serverend personeel behoren tot de mogelijkheden. Kijk in onze webshop om inspiratie op te doen en eventueel gelijk uw bestelling te plaatsen.

Uw partner in biologisch vlees

Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een interessante partner. Wij leveren aan diverse restaurants en bedrijfskantines in Rotterdam en omstreken. Ook leveren wij aan diverse cateraars. Op deze manier hebben al diverse (wereld)beroemde artiesten en hun gevolg, zoals  de Rolling Stones, Pavarotti, Lenny Kravitz, de artiesten van het North Sea Jazz festival, Kabouter Plop en K3, van ons vlees kunnen genieten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groene Passage

Onze slagerij bevindt zich in De Groene Passage aan de Mariniersweg te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van een negental winkels die op het gebied van mens, milieu en dierenwelzijn samenwerken. Naast De Groene Weg slagerij vindt u o.a.  Gimsel natuurvoedingssupermarkt, een wereldwinkel, Van Binnen woninginrichting en restaurant Spirit waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Kom gezellig langs en laat u overtuigen door ons overheerlijke biologisch vlees en specialiteiten.

Graag tot ziens in onze biologische slagerij,

Theo Pronk